Penutup cuti Tahun Baru Cina

Assalamualaikum, Salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia kepada semua.

Holiday is nearly over. I'm so sad, i'm very sad. Sad much much. I hope my holiday will be untill when-when but what i can do. I'm just a normal student. Not Prime Ministry not also lecterur or polytechnic boss. Oh ok done. Credit to my friend, Ikhwan maru for the good english lesson to me. I mean bad bad english.

Ok lupakan semua kat atas ni. HAHA.Aku memang tak reti speaking. hehe

 Kejap betul masa berlalu. Cuti rasa macam kejap gile je. Masa banyak dihabiskan dengan benda yang tak berfaedah seperti ber-facebook dan macam-macam lagi. Study?? tak kot. HAHA. Dah rasa cuti nak habis ni aku macam biasalah jalankan aktiviti kegemaran aku iaitu berjalan. hehe. 

Kali ni aku nak berkongsi tentang Bukit Tinggi,Pahang. Bukan Bukit Tinggi kat Klang tu ye. Kat Klang sana nak buat apa. Aku pergi sana pun bukan buat apa pun. Saja jalan-jalan dah tak tau nak pergi mana. 

So macam biasa, gambar je lah sebagai penghias blog ni. Nak taip panjang, tak reti. hehe. Tengoklah gambar-gambar dari kamera cikai yang sempat aku rakamkan ketika berada di sana. Terima kasih.










8 comments: