Lokasi yang agak rare di SI

Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera.

Aku just nak share dengan korang satu tempat yang rare gila lah.
Tapi korang jangan salah paham.Aku cuma nak share keindahan dia je.
Bukan nak bagitau kat mana pun. haha.

Tempat ni macam ala-ala padang pasir, gurun, apa-apa lah.
Kalau korang datang awal pagi betul-betul matahari tengah naik tu,memang korang
berada di tempat dan masa yang betul lah. Serious cakap.
Dengan sejuk-sejuk, awan biru tak biru. Exposure pun suam-suam kuku.
Eh rasa macam bukan duk Malaysia.

Minggu lepas habis je exam aku menghabiskan masa yang agak lama jugak lah kat Ipoh.
Kick Kids adakan sesi photoshoot untuk band profile. Kami
bawak Akid Berexperimentasi untuk shoot diorang ni.
Destinasi pertama kat Marina Island untuk sesi malam. Tak ada apa yang menarik.
Tempat cantik tapi terlalu common la. Kitorang just main trigger lighting.

Keesokannya tu lah yang penting. Kami tidur 2jam je untuk bangun Subuh, bergegas ke Sri Iskandar
untuk ke destinasi port baekk yang aku nak share ni. Opss kantoi dekat Sri Iskandar. haha.
Sokay la memang kat situ pun. Tapi nak cerita jalan mana semua payah sikit la.
Jalan teruk, memang balik dari tu wajib basuh kereta. Eh eh. meh lah tengok
gambar tempat tu yang ohsem tu. Jeng jeng jeng!





Haaaa setaidak? Sukedak? haha. Bukan aku shoot weh. Aku memang tak shoot langsung. 
Tapi aku ada record video, Nantikan ok? haha. Eh lama dah aku bercerita. Iklan jap!

Jom like page KICK KIDS di Facebook! Support our local act!

Jom jugak like page Akid@AZIM Ismail  di Facebook! 
Kat sana korang boleh tengok kesemua gambar masa kat sana!

Ok dah habis. Apahal aku rasa aku yang batak haa dengan tempat ni?

5 comments:

  1. cehhhh.. kat Seri Iskandar je? Dekat je dengan rumah aku... wakakakaa

    ReplyDelete
  2. ko pegi tgkp gbr yg kau berada kt tmpt ni aku nk tgok! haha

    ReplyDelete
  3. kat mane sebenarnye ni? cantikkk

    ReplyDelete
  4. kat Seri iskandar, perak lah. haha

    ReplyDelete