Super GT 2011 (part 1)

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Tak pernah aku post entri berpart-part sebelum ni. Ni lah 1st time. Mungkin sebab terlalu banyak kot benda/gambar yang nak di share masa aku pergi Super GT semalam. HAHA

Untuk part 1 ni, aku nak ceritakan serba sedikit lah pemerhatian aku semalam.
Kita sepatutnya bangga dan bertuah sebab kita satu-satunya negara luar Jepun, diadakan Super GT ni.
Kesemua perlumbaan Super GT mmg diorang buat kat sana je.

Ramai juga lah peminat sukan bermotor yang datang semalam. Tak kira tua, muda, remaja, kanak-kanak semua ada. Booth pun banyak dibukak sepanjang jalan nak ke grand stand tu. Nak beli apa-apa kat booth/tempat jual makan minum kena guna kad Touch n go. Maknanya kita kena topup kad tu untuk beli apa-apa. Tak payah bayar pakai cash. Tempat topup pun ada kat dalam tu. Makanan macam biasalah satu set rm10, standard. HAHA.

Ok lah tak tahu nak cerita apa lagi. Nanti akan bersambung dalam part 2. So macam biasalah, setiap entri kalau tak ada gambar macam tak best pulak. hehe. Gambar-gambar dalam part 1 ni gambar di luar perlumbaan je.











2 comments: